top of page

Om oss

Fjordcamp ligger idyllisk til i vakker natur og med utsyn til sjø, fjell og fjord.Du finner oss ved «inngangen» til Bø kommune, etter å ha passert Ryggedal tunell tar du av RV 820 ved Kråkberget. 

Vi tilbyr rimelig overnatting i trivelige hytter med selvhushold, camping for bil, vogn og telt, grillhytter og grillplasser, kaianlegg og flytebrygger for båtgjester samt stor restaurant og konferansesal. Vi har også hytter og båt tilpasset funksjonshemmede.Ute på kaia rundt hovedbygningen kan du innta mat og drikke eller bare rett og slett nyte livet ved havet, sole deg eller se på nordlyset og midnattssola dersom årstiden og værgudene tillater det.
Fjordcamp tilbyr leie av båt og sykkel for de som vil oppleve vakre Bø i sitt eget tempo. Velger du å sykle er det meste i Bø innenfor en dagstur avstand. Med båt er det kort avstand til gode fiskeplasser og mulighet for å se sjøfugl, sel og ørn eller bare finne seg sin egen usjenerte strand.

Fjordcamp, Camping, Camping i norge nord norge Vesterålen Bø Lofoten, Camping in Norway, Camping Northern Norway, Camping in Vesterålen, Camping in Bø, Camping in Boe, Boe in Vesterålen, Camping i Lofoten, Travel Vesteraalen, travel vesterålen, opplevelser

Vi tilrettelegger aktiviteter og opplevelser for enhver smak, små og store grupper. Årstidene avgjør hva vi og våre samarbeidspartnere tilbyr. Transport tur/retur Fjordcamp mellom alle destinasjoner for fly og Hurtigruta i Vesterålen samt Harstad/Narvik flyplass Evenes.

Er du på besøk i Vesterålen som campingturist, charterreisende i større gruppe eller bare vil utforske området på egen hånd så skal vi gjøre vårt ytterste for å få deg til å trives hos oss.

 

Fjordcamp er medlem i Reisegarantifondet, les mer her

 

Velkommen!

ÅPENT HELE ÅRET!

bottom of page